Altaninglasning i Åkersberga, Sollentuna, norra Stockholm

Glasa in altanen så förlänger du sommarsäsongen. Med en mer genomgående inglasning med 2 eller 3 glas tillsammans med isolering så kan vi hjälpa dig skapa en vinterträdgård. Vi är en professionell inglasningsfirma i Sollentuna som hjälpt till med inglasningar i bland annat Täby, Danderyd och Järfälla. Hör av dig så ger vi dig ett gratis kostnadsförslag.

En självgående och driven byggentreprenör för din altaninglasning

Vi glasar in altaner åt privatpersoner, fastighetsutvecklare, bostadsrättsföreningar och företag. I oss har du en lyhörd byggfirma vars mål är att göra dig nöjd. När du kontaktar oss så tar vi fram en skräddarsydd helhetslösning för din balkong. Av oss får du totalentreprenad.

Altaninglasning kan ge dig rätt till ROT-avdraget

Du kan använda ROT-avdraget för att sänka kostnaden för att glasa in din altan. Ta upp ROT med oss när du kontaktar oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss med en förfrågan – du får en offert helt gratis

Hör av dig till oss om förfrågningar om altaninglasning exempelvis på Kungsholmen, Södermalm eller i Älvsjö. Vi jobbar över hela Stor-Stockholm. Efter ditt samtal med oss kan du räkna med att vi återkopplar inom två dygn med en offert som du får helt utan kostnad.

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *