Stensättning Markentreprenör i Åkersberga, Stockholm

Din trädgård blir mer välordnad och estetiskt tilltalande med vacker och funktionell stensättning. Stensättning kan användas för att rama in såväl rabatter som byggnader, och det kan även vara fundamentet till uteplatser. Vi en Stockholmsbaserad markentreprenör som kan hjälpa dig med stensättning och andra stenarbeten.

Stensättning som anpassats till svenskt klimat och svenska markförhållanden

Stensättning är en av de där tjänsterna inom markentreprenad som ser enklare ut än vad den är. Precis som vi har du förmodligen sett ett och annat exempel på dåligt utförd stensättning, exempel där markstenen relativt fort bytt plats eller sjunkit. Vi har den fingertoppskänsla som krävs dels för att hjälpa dig med rätt materialval för sammanhanget, dels för att utföra förarbetet som krävs för att ge stensättningen stabilitet.

 • Kantsten för rabatter, planteringar med mera
 • Entréer
 • Uteplatser
 • Uppfarter

En trygg markentreprenör med kvalitetsfokus

Välkommen att kontakta oss för att få hjälp med stensättning i bland annat Täby, Vallentuna, Järfälla eller någon annan ort i närheten av Stockholm. Våra kunder är bland annat fastighetsägare, stiftelser, kommuner, privatpersoner och företag. Det gör att vi har rutin i att genomföra både stora och små projekt. Du kan begära ut en kostnadsfri offert från oss direkt.

Kontakta en proffsig markfirma från Åkersberga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *