Bygga Soprum & Miljöhus för Avfallshantering i Åkersberga, Stockholm

Anlita vår byggentreprenad när du vill vara säker på att resultatet är fackmannamässigt och anpassat efter dina behov! Vår byggfirma erbjuder smidiga och praktiska lösningar för dig som vill bygga avfallsutrymme, soprum, avfallsrum eller miljöhus till din fastighet eller din privata bostad, vi hjälper även fastighetsägare och företag i Åkersberga med omnejd såsom Österåker, Roslagen, Vallentuna, Ormsta, Vaxholm, Stockholm. 

Kundgaranti för din trygghet

Med vår 100 % nöjd kundgaranti kan du vara säker på att du får exakt det som du har beställt. Vår garanti säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något som du anmärker på eller är missnöjd med är det bara att du säger till oss direkt. Våra skickliga hantverkare ser då till att åtgärda problemet direkt.

Boka in ditt platsbesök med oss idag

Vi föredrar att få träffa dig personligen innan vi sätter ihop din kostnadsfria offert. Våra platsbesök är kostnadsfria och leds av en utbildad och serviceinriktad fackman med många års erfarenhet av branschen. Under platsbesöket tittar vi på förutsättningarna för ditt avfallsrum eller miljöhus och pratar mer om dina behov och önskemål. Därefter åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop en gratis offert. När du är redo att boka är det bara att du slår oss en signal!

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *