Montera IKEA-kök i Åkersberga, Norra Stockholm

Har du tänkt köpa ett kök från IKEA men har varken ork, lust eller kunskap för att utföra själva installationen? Ingen fara, vi på Byggare Åkersberga monterar ditt IKEA–kök med glädje. Vi har utfört köksmonteringar i bl.a. Svinninge, Vaxholm, Täby, Hägernäs, Ensta, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna, Djursholm & Klingsta.

Kontakta våra köksmontörer för en fri offert

Enklast att nå våra erfarna projektledare är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Vad vi kan göra för dig

Några tjänster vi kan göra för dig, oavsett om du är privatperson eller företagskund, innefattar bland annat:

 • Installation av köksö
 • Renovering av kök
 • Montering av färdiga kök, såsom från IKEA
 • Bostadsanpassat kök
 • Målning
 • Byggservice

Men vi kan göra mycket mer än så! Slå oss en pling eller hör av er på annat sätt, så berättar vi mer.

Fördel med att få köket monterat

Kanske är du en av många som redan varit med om frustrationen att bygga ihop en möbel. Att montera ett kök är precis samma sak – fast ett bra mycket större projekt. Och när det gäller at montera kök är det förstås viktigt att det blir gjort på rätt sätt redan från början. Vi hjälper dig!

Kvalitet till rätt pris

För oss på Byggare Åkersberga är det otroligt viktigt att du får kvalitet till rätt pris. Det är svårt att på förhand säga hur mycket en montering av kök kostar, eftersom det helt och hållet beror på hur situationen ser ut i just ditt kök, samt vilken design det är.

Men för oss är det självklart att priset förhåller sig rättvist till kvaliteten vi erbjuder. Kontakta oss för en offert.

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *