Bygga garage i Åkersberga, Norra Stockholm

Behöver din bil ett nytt hem? Eller är du kanske ute efter ett kombinerat garage med förrådsutrymme? Vad du än är ute efter kan vi hjälpa dig – slå oss en pling så berättar vi mer. Vi har byggt garage i bl.a. Svinninge, Vaxholm, Täby, Hägernäs, Ensta, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna, Djursholm & Klingsta.

Kontakta våra garagebyggare för en fri offert

Enklast att nå våra erfarna projektledare är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Vad vi kan göra för dig

Vi utför alla former av renoveringar samt nybyggnationer av garage. Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens och vet därför vad som krävs för att bygga ett lyckat garage eller carport.

Här är några saker vi kan göra för dig:

 • Garage
 • Carport
 • Grundläggning
 • Loft
 • Förråd

Vikten av en god grund

Vi är ett certifierat byggföretag som tar vårt arbete på största allvar. Det är därför inte särskilt konstigt att vi förstår vikten av en god grund och, framför allt, hur man åstadkommer en perfekt grund.

Har du ett problem som behöver lösas?

Byggare Åkersberga finns här för dig. Som en kundnära och serviceorienterad byggfirma är det viktigaste för oss att vi kan hjälpa till med att lösa just dina problem. Det innebär att vi mer än gärna diskuterar dina tankar och drömprojekt, så att vi kan ge rådgivning och lösningar på dina problem.

Olika sorters garage

Det finns många olika varianter på garage som kan byggas, vilket som passar där du bor beror helt och hållet på tycke och smak. Ska det exempelvis vara ett dubbelgarage, vilket material vill du att garaget ska vara byggt i och vill du inkludera ett loft eller ett förråd i ditt garage?

Vi finns här för att hjälpa dig!

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *