Takläggning i Åkersberga, Norra Stockholm

Hur bra taket än är gjort kommer det att slitas ut efter ett tag och då är det viktigt att lägga om det innan problem hinner uppstå. Många väntar för länge med att åtgärda eventuella problem, vilket bara gör att det blir en större kostnad i slutändan. Vi har utfört takarbeten i bl.a. Svinninge, Vaxholm, Täby, Hägernäs, Ensta, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna, Djursholm & Klingsta. Om du är osäker på huruvida någonting behöver göras med ditt tak kan du höra av dig till oss så berättar vi mer. 

Kontakta våra Takläggare för en fri offert

Enklast att nå våra erfarna projektledare är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Vad vi kan göra för dig

Här är några exempel på vad vi kan göra för dig:

 • Lägga tak
 • Takrenovering
 • Takreparation (för exempelvis läckande tak)
 • Installera hängrännor
 • Takkupor
 • Plåtslagning

Vi arbetar med alla typer av takmaterial, allt från plåttak till betongpannor, vad som än passar dig och ditt hem eller din fastighet bäst.

Vikten av tak

Det finns nog ingen del av ett hus som är så viktig som taket. Utan ett välgjort tak riskerar du exempelvis läckage, som i slutändan kan leda till rasrisk eller att hela stommen måste bytas ut på grund av fuktskador.

När du anlitar oss kan du vara säker på att taket blir tätt, säkert och byggt på ett tryggt sätt.

Takinspektion i Stockholm

När det gäller takrenovering är det viktigt att börja i rätt ända. Först och främst måste man göra en takinspektion, så att problemet, eller problemen, blir lokaliserade. Utifrån detta är det sedan möjligt att bestämma vad som behöver åtgärdas och hur det ska göras på bästa sätt. Vi hjälper dig från början till slut.

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *