Bygga altan i Åkersberga, Norra Stockholm

Är du intresserad av att komplettera ert hem med en veranda, trädäck, terrass eller kanske en inglasad altan? Vi ordnar rubbet! Som kompetenta altanbyggare har vi lång erfarenhet av vad ett bygge av altan kräver för att det ska bli perfekt för just dig. Vi har utfört altanbyggnation i bl.a. Svinninge, Vaxholm, Täby, Hägernäs, Ensta, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna, Djursholm & Klingsta.

Kontakta våra altanbyggare för en fri offert

Enklast att nå våra erfarna projektledare är genom att lämna ett meddelande i formuläret till höger för ett gratis prisförslag!

Vad vi kan göra för dig

Vårt team kan hjälpa dig med allt från nybyggnation till inoljning – stort som smått – vad som än passar dig bäst.

Tjänster som vi tillhandahåller är bland annat att vi kan bygga:

 • Altan
 • Soldäck
 • Inglasad altan
 • Trädäck
 • Terrass
 • Uteplatser
 • Spabad

Det här är bara några exempel på allt vi kan göra för dig. Hör av dig till oss med ditt drömprojekt för att få reda på mer.

Varför din fastighet behöver en altan

En altan är ett perfekt sätt att få till det där extra rummet utomhus som fungerar lika bra för när bara familjen är hemma som när du vill vara värd för lite större tillställningar med mer folk. Med ett uterum känns fastigheten större och du har all möjlighet att göra det mesta av sommarmånaderna.

Fördelar med en inglasad altan

Det finns många fördelar med en inglasad altan men någonting som de flesta framhåller som den främsta fördelen är att den kan nyttjas över hösten och ibland längre in mot vintern än vad en klassisk, öppen altan kan.

I en inglasad altan kan du så klart även installera extra värme för vintermånaderna för att maximera användningen av rummet. Men glaset i sig alstrar också värme, vilket blir särskilt tydligt under de första vårdagarna.

Kontakta en proffsig byggfirma från Åkersberga idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *